Αναδημοσίευση ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα thetoc.gr:

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στο Νίκο Παππά και τον Σάμπυ Μιωνή για ένα κομβικό πρόσωπο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη.

Ο Σάμπυ Μιωνής εξηγεί στον Νίκο Παππά- στα ηχογραφημένα αποσπάσματα που παρέδωσε στην προανακριτική επιτροπή- ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης τον έχει προειδοποιήσει ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι αντισημίτης και δεν θέλει την βελτίωση των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ. Αλλά η συνέχεια είναι πιο αποκαλυπτική.

Οταν ο Νίκος Παππάς μιλάει για τον Γιάννη Ρουμπάτη, τον αποκαλεί δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο…και ρίχνει την βόμβα. Δεν ξέρεις τι μας έχει δώσει.

Και αναφέρεται προφανώς σε παρακολουθήσεις των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αφού λίγο νωρίτερα έχει εξηγήσει ότι έκαναν καλή επιλογή και δεν έβαλαν απλώς εναν κατσαπλιά για να καλωδιώσει τους αντιπάλους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψία ότι γίνονται παρακολουθήσεις προκύπτει και από άλλο σημείο της ηχογραφημένης συνομιλίας όπου ο Γιάννης- πιθανότητα ο Γιάννης Ρουμπάτης- προειδοποιεί τον Γιώργο- πιθανώς τον Γιώργο Τσίπρα- να μην μιλάει με τον Μιωνή στο τηλέφωνο γιατί μπορεί να τους παρακολουθεί ο Παπαγγελόπουλος. Και όταν ο Νίκος Παππάς διατυπώνει την έντασταση οτι δεν μπορεί να κάνει παρακολουθήσεις ο Δ. Παπαγγελόπουλος, ο Σάμπυ Μιωνή τον διακόπτει και του λέει: Μπορεί όμως ο Καμμένος..

Δείτε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους:

ρουμπατης
ρουμπάτης

Πηγή: thetoc.gr



ΠΗΓΗ