Θύμα της αλβανικής μαφίας ήταν ο 25χρονος Κούρδος που το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2019 έπεσε νεκρός από πυρά στο κεφάλι, την ώρα που κάθονταν ως θαμώνας στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία ενός 33χρονου φίλου τους, η οποία είχε τελεστεί μερικές ημέρες πριν (το πρωί της 14ης Ιουλίου 2019) έξω από καφετέρια στο Χαϊδάρι. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μετά από πολύμηνη έρευνα και συλλογή στοιχείων. Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της δολοφονίας του 33χρονου Αλβανού ήταν ο 25χρονος Κούρδος και τουλάχιστον δύο ακόμη άγνωστοι συνεργοί του.

Δύο συλλήψεις Αλβανών, αναζητούνται άλλοι δύο

Την ίδια ώρα, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 25χρονου στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, είναι τέσσερις 4 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του φίλου τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



ΠΗΓΗ