Με το βραχιονοφόρο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφθασε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ο Άγιος Βασίλης ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Την ίδια ώρα οι βοηθοί του- άνδρες της ΕΜΑΚ- με σκοινιά από την ταράτσα του κτιρίου, έφθαναν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, δίνοντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στα δωμάτια του νοσοκομείου.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στο προαύλιο και ευχήθηκε στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση και καλές γιορτές. Την ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσε το πυροσβεστικό σώμα, παρουσία του υπουργού προστασίας του πολίτη Νίκου Τόσκα, της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου, Βασίλειου Καπέλιου.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνθρωποι της προσφοράς και ήρθαν σήμερα προκειμένου να προσφέρουν χαρά. Το πυροσβεστικό σώμα και η αστυνομία θα είναι πάντα κοντά σας. Ευχαριστώ την κυρία Βαρδινογιάννη για την προσφορά της καθώς και όλο το προσωπικό», σημείωσε ο Νίκος Τόσκας. «Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, τους ήρωες μας, γιατί για εμάς οι πυροσβέστες είναι ήρωες στην καρδιά μας και την ψυχή μας. Προσφέρουν και με κίνδυνο της ζωής τους σώζουν ζωές», ανέφερε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Συγχαρητήρια για όλη αυτή την ωραία υποδομή, έχει κάνει σπουδαίο έργο και παρέχει υπηρεσίες πολύτιμες στα παιδάκια τα οποία την χρειάζονται», τόνισε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειος Καπέλιος. Στην εκδήλωση η μπάντα παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με την επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων. Η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την προσφορά τους στα παιδιά που δοκιμάζονται και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Πηγή: Star.gr



ΠΗΓΗ