Σκληρή επίθεση στην διοίκηση της ΠΟΑΣΥ εξαπολύει με ανακοίνωση της η συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α., στον απόηχο της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και λίγο πριν τις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Υπονόμευσαν τους αγώνες και τον Έλληνα Αστυνομικό, υπέστειλαν την σημαία των διεκδικήσεων και συνεργάστηκαν σιωπηρά με κυβερνήσεις που έφεραν τον κατεχόμενο βαθμό στο μισθολόγιο μας. Διέσυραν και διασύρουν το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο των ένστολων.

Υποβίβασαν με την ανεπάρκεια τους τον Έλληνα Αστυνομικό και απώλεσαν κεκτημένα. Εκμεταλλεύτηκαν και καπηλεύτηκαν όσες μεμονωμένες φωνές κατάφεραν να κερδίσουν. Δεν είχαν όραμα, προτάσεις, γνώσεις, ικανότητα και αντίληψη, έτσι ώστε να προστατέψουν τα δικαιώματα του Έλληνα αστυνομικού, αλλά και να κάνουν πράξη τα αιτήματα του.

Αντί να πολεμήσουν τα προβλήματα, πολέμησαν με σθένος και αντιζηλία όσους έβλεπαν ότι είναι κίνδυνος για την καρέκλα τους. Ντροπιάζουν και υποβιβάζουν τον ένστολο συνδικαλισμό με όσα διακινούνται στον τύπο ,για καζίνα, υπερτιμολογήσεις και υπέρογκες χρηματικές απολαβές , που αν ευσταθούν θα δημιουργήσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο συνδικάτο μας.

Έκαναν παράνομες εκλογές και δεν διστάζουν να επιμένουν σε αυτό θέτοντας ακόμη και την υγεία των συναδέλφων τους σε κίνδυνο, προκειμένου να διασφαλίσουν τη θεσούλα τους.

Όλοι οι συνάδελφοι έχουν αντιληφθεί την ανεπάρκεια τους και τους στηρίζουν μονάχα όσοι έχουν προσωπικό συμφέρον από την επανεκλογή τους, που το βάζουν πάνω από το συμφέρον του συνόλου! Επικίνδυνοι για το χαμηλόβαθμο προσωπικό λίγοι και ανεπαρκείς για την διοίκηση της ΠΟΑΣΥ.

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.



ΠΗΓΗ