Μία πολύ σοβαρή υπόθεση, με αρνητικό πρωταγωνιστή σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού, αποκαλύφθηκε από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος προσπάθησε να εισάγει στις φυλακές Κορυδαλλού ναρκωτικά.

Η σύλληψή του έγινε μετά από συστηματική έρευνα της Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο σωφρονιστικός ακινητοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί από τους αστυνομικούς, την ώρα που εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του επιχείρησε να εισάγει στις φυλακές Κορυδαλλού  ηρωίνη και κάνναβη.

Στην κατοχή του και από την έρευνα που επακολούθησε στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων,

πιστόλι με 2 γεμιστήρες και δέκα 10 φυσίγγια, αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και 38.750 ευρώ.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.ΠΗΓΗ