Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου κάνει δώρο σε δύο αναγνώστες του Policenet.gr , υποτροφίες, με τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν τελείως δωρεάν ένα από τα 7 μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά προγράμματα που διοργανώνονται το προσεχές διάστημα.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

α) Κάντε like στη σελίδα μας στο fb εδώ

β) Κάντε like και κοινοποίηση στην ανάρτηση του διαγωνισμού που είναι στην κορυφή της σελίδας

γ) Κάντε like στη σελίδα του  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education στο fb εδώ

δ) Συμπληρώστε και υποβάλετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι υποχρεωτικά όλα τα βήματα

Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Έναρξη διαγωνισμού: 19/12/2020

Λήξη διαγωνισμού: 27/12/2020

** Επιπροσθέτως για όσους δεν κληρωθούν ως δικαιούχοι των υποτροφιών, υπενθυμίζουμε ότι ισχύει εκπτωτική πολιτική κόστους παρακολούθησης για τα παρακάτω προγράμματα του Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ -25% για όλους τους ένστολους και τα μέλη των οικογενειών τους.

 

ΠΟΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

https://kedivim.panteion.gr/images/01_KEDIVIM/KEDIVIM_Panteion_University_Athens.png

 

1. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη (400 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι η παροχή εισαγωγικών γνώσεων για την Εγκληματολογία και το τετράγωνο του εγκλήματος: έγκλημα, δράστης, κρατικοί φορείς, θύμα, και για τα θεμέλια που στηρίζεται η εγκληματολογία.

2. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»  (450 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το σεμινάριο στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ προσδίδει μοριοδότηση σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

3. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» (450 ώρες)- Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το σεμινάριο στη ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων.

4. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ» (450 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΕΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

5. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Θετική Ψυχολογία» (600 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος  “ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ” οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους. 

6. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (200 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Το σεμινάριο στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΥΕΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας.

7. Σχολική Ψυχολογία (450 ώρες) – Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κύριος εκπαιδευτικός σκοπός του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της σχολικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου: Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 16.00)

E-mail: info@kedivim-panteion.gr 
Web site: https://kedivim.
panteion.gr
www.easy-education.grΠΗΓΗ