Ξενάγηση των συνέδρων της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Ενώσεων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής (FEU) στο Πυροσβεστικό Μουσείο έκαναν οι Έλληνες αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Ανάμεσά τους ο αρχηγός του Π.Σ. κ. Καπέλιος και ο Γιάννης Σταμούλης. Η ξενάγηση έγινε στο περιθώριο των εργασιών του τακτικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Ενώσεων Αξιωματικών της Πυροσβεστικής (FEU), που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης, καλωσόρισε το Προεδρείο της FEU και τους συνέδρους- εκπροσώπους από 19 χώρες της Ευρώπης. Το συνέδριο έχει φιλοξενηθεί στην Αθήνα το 2001 και το 2008.

Ο Πρόεδρος της FEU, Addiers Chris ευχαρίστησε την ΕΑΠΣ για την φιλοξενία και επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών από τα στελέχη της Πυροσβεστικής των ευρωπαϊκών κρατών για την βελτιστοποίηση της απόκρισης στην επικυνδινότητας της σύγχρονης εποχής.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, χαιρέτισε η Εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννα Τσούπρα, η οποία καλωσόρισε τους συνέδρους στην Αττική, επισημαίνοντας την σημασία τέτοιων δράσεων για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και επιστημονικών δεδομένων από τους επιχειρησιακούς φορείς πολιτικής προστασίας.



ΠΗΓΗ