Από το Facebook του Γιώργου Κωστίκα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης:

Συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού για τον εντοπισμό και την αποτροπή της εισόδου μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών εντός του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, 20/10/2020, οι Εξωτερικοί Φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία στο Εξωτερικό Θυρωρείο του Κ.Κ. Κορυδαλλού, εκτελώντας άψογα τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, προέβησαν σε έλεγχο ατόμου (ημεδαπού, πρώην κρατούμενου για κλοπές και ναρκωτικά), επισκεπτόμενο την Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι για να παραλάβει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αντίγραφο του αποφυλακιστηρίου του.

Κατά τον έλεγχο εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες και στερεωμένες στη ζώνη του παντελονιού του, τρεις συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών εμπεριέχουσες συνολικά 1105 γραμμάρια χασίς και 412 γραμμάρια ηρωίνης, τις οποίες ο επισκέπτης επιχείρησε να περάσει στον εσωτερικό χώρο του Καταστήματος.

Η νέα αυτή επιτυχία των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς του Κορυδαλλού, έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων, που περίτρανα αναδεικνύουν τον υψηλό επαγγελματισμό και την υπηρεσιακή επάρκεια τους, σε πείσμα όσων θέλουν για διάφορους λόγους να χαλκέψουν την εικόνα τους.

Παρά τα χρονίζοντα προβλήματα και τις καθημερινές αντιξοότητες που οφείλονται κυρίως στην τεράστια έλλειψη προσωπικού και κατάλληλων υποδομών, οι συνάδελφοί μας, με περίσσεια φιλότιμου, επαγγελματισμού και ευσυνειδησίας, παρέχουν στο κοινωνικό σύνολο πολύτιμες υπηρεσίες επ ‘αγαθώ της ασφάλειας και της ομαλότητας εντός των Καταστημάτων Κράτησης

Συνάδελφοι,

συγχαρητήριαΠΗΓΗ