Η πρωτεύουσα αποτελεί ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και τα νέα ξενοδοχεία ξεπροβάλλουν συνεχώς, προσφέροντας ξεχωριστές υπηρεσίες.

Το νέο απόκτημα της Αθήνας, το Moxy Athens City, ξεκίνησε να λειτουργεί στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της πόλης, κοντά στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Το Moxy Athens City διαθέτει 200+1 δωμάτια, εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και φωτισμούς led, που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Μάλιστα, είναι το πρώτο «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λάβει πιστοποίηση LEED.

Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, υπάρχει σουίτα διαθέσιμη και εκδηλώσεις, με θέα στην Ακρόπολη.

Ανοιξε το πρώτο ΜΟΧΥ ξενοδοχείο στην Αθήνα
Ανοιξε το πρώτο ΜΟΧΥ ξενοδοχείο στην Αθήνα

Επίσης, διαθέτει μπαρ στο λόμπι με ολοήμερο self-service concept.

Πίσω από αυτό το σύγχρονο έργο βρίσκονται εξέχουσες εταιρείες του κλάδου τους, η DIMAND και η PRODEA Investments, καθώς και η EBRD, ενώ η SWOT Hospitality, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων, έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου.

«Μετά την πρώτη γεύση του Moxy brand που γνωρίσαμε μέσα από το Moxy Patra Marina, το πρώτο Moxy Hotel στη Μεσόγειο, ήρθε η ώρα για τη μητροπολιτική εκδοχή: το Moxy Athens City. Δίνει έμφαση στη διάσταση τη αειφορίας, που είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της PRODEA, ενώ αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς σημαντικών, ποιοτικών επενδύσεών μας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος είναι ραγδαία αναπτυσσόμενος, ειδικά στη χώρα μας», ανέφερε ο Άρις Καρυτινός, διευθύνων σύμβουλος της PRODEA Investments, με τον ομόλογό του της DIMAND Α.Ε., Δημήτρη Ανδριόπουλο, να επισημαίνει ότι «η Dimand συμβάλλει ενεργά στην ανανέωση του κέντρου της Αθήνας, με αυτή την μεγάλη επένδυση.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η DIMAND έχει αναλάβει να μεταμορφώσει και το κτήριο του πρώην Μινιόν.





ΠΗΓΗ