Η τηλεοπτική Κατερίνα της πετυχημένης σειράς του Alpha, «Αγγελική» παραδέχθηκε πως είναι αθυρόστομη ενώ εντόπισε και τα κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα που υποδύεται.

Η νεαρή ηθοποιός Άλκηστις Ζιρώ, το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ανέφερε αρχικά: «Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Κατερίνα, αλλά διαφοροποιείται ο τρόπος με τον οποίο τα εκφράζουμε. Εγώ είμαι λίγο αθυρόστομη, είμαι ο… κάφρος της παρέας. Ο μπαμπάς μου λέει πως όταν ανοίγω το στόμα μου βγαίνει ο λιμενεργάτης από μέσα μου».

Τι λέει ο κόσμος στην Άλκηστις Ζιρώ; «Ο κόσμος με αποκαλεί ηλίθια και χάπατο. Έχει πλάκα που παθιάζεται ο κόσμος» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως οι διαδικτυακοί της φίλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να την… προστατεύσουν.

«Μου λένε δε βλέπεις μπροστά σου; Τι κάνεις; Φύγε… Τρέχα… Είναι ωραίο το ότι παθιάζονται τόσο πολύ». Ωστόσο δικαιολογεί  την ηρωϊδα για τη στάση της: «Όλοι την έχουμε πατήσει στη ζωή ή έχουμε εθελοτυφλήσει. Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο το πώς συμπεριφέρεται η Κατερίνα».

Όσο για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή η Άλκηστις Ζιρώ είπε: «Ο Πάνος Βλάχος –με τον οποίο έχουμε τις περισσότερες σκηνές- με έχει βοηθήσει πολύ να ξεμπλοκάρω και να αφήσω πίσω τις ανασφάλειές μου».





ΠΗΓΗ