Ο Θέμης Κανέλλος βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη περίμενε εκεί μέχρι να δει ποιος συμπαίκτης της θα της κάνει παρέα.

Ο Μεγάλος Αδερφός επεφύλασσε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη καθώς φώναξε την Σοφία Δανέζη. Η πόρτα άνοιξε και η τραγουδίστρια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Καλωσορίζω τις μοναδικές γυναίκες που έμειναν στο σπίτι. Πού πήγε η γυναικεία αλληλεγγύη;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Από την αρχή νεράιδα της ανέβαζα νεράιδα την κατέβαζα. Μου έχει πει όλα τα κοσμητικά επίθετα. Δεν μπορώ να την συγχωρέσω άλλο» σχολίασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Γυναικεία αλληλεγγύη η Άννα Μαρία δεν είχε ποτέ. Από την αρχή» ξεκίνησε να λέει η Σοφία Δανέζη και τη διέκοψε η δικηγόρος επανειλημμένως. «Δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει. Έχει την Παναγία μαζί της και μας στέλνει όλους στο δ…ο. Την έχω χαρακτηρίσει όπως την έχω χαρακτηρίσει. Τα ήθελε και τα πήρε. Το τελευταίο διάστημα ήμουν πιο ευγενική μαζί της γιατί ήταν και εκείνη πιο ευγενική. Αυτή γυναίκα μπορεί σε φτάσει στην τρέλα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική μαζί της μέχρι που άρχισε να με προσβάλει. Της είπα ότι αν κρατήσει αυτόν το χαρακτήρα θα είμαι και εγώ πιο ευγενική μαζί της. Με αυτήν τη γυναίκα δεν μπορείς να συνυπάρχεις. Έχει 33 διαφορετικούς χαρακτήρες. Θέλει μόνο να ακούγεται η ίδια γι’ αυτό και φωνάζω» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Σοφία Δανέζη.

«Να είμαστε πολιτισμένοι!» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης καθώς έβλεπε ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται.

Σε ερώτηση που δέχθηκαν για τον κακό χαμό που έγινε μεταξύ τους την περασμένη εβδομάδα, η Σοφία Δανέζη ανέφερε: «Έβαλαν έναν Δημήτρη στη γωνία και τα έφτιαξαν όλοι μεταξύ τους. Ήταν τέσσερα αγόρια και μιλούσαν μεταξύ τους και ανεβάζει σφυγμούς ο Δημήτρης γιατί νιώθει επίθεση και εκεί που μιλάνε τα αγόρια αρχίζει και ουρλιάζει πάνω στο Δημήτρη. Εκεί πήδηξα από τον καναπέ και της είπα ότι δεν έχει να κάνει όλο αυτό με εκείνη και δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύεται».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη άρχισε να φωνάζει λέγοντας: «Υπερασπίζομαι το δίκιο και θα το πολεμάω. Δε με θέλουν γι’ αυτόν το λόγο στην παρέα. Δεν κάνουμε κολλητηλίκια εδώ, απλά μιλάμε εδώ πέρα. Ούτε να την κοιτάξω δε θέλω. Πήρα θέση γιατί πάντα παίρνω θέση. Θα πολεμάω για όλο τον κόσμο που βλέπω ότι αδικείται. Γι’ αυτό κερδίζω τον κόσμο».

Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε πως η Σοφία Δανέζη από την αρχή του παιχνιδιού είναι σταθερή στις παρέες της ενώ εκείνη όχι. «Μιλάω με όλο τον κόσμο αλλά δεν έκανα παρέα» αντέδρασε η δικηγόρος.

«Να συνεχίσουμε σε χαμηλούς τόνους και όσο πιο πολιτισμένα γίνεται» αντέδρασε ο παρουσιαστής μετά από ένα ακόμα ξέσπασμα των δυο παικτριών και συμπλήρωσε πως όταν μιλάνε και οι δυο μαζί δεν τις καταλαβαίνει.

Μάλιστα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε κίνηση να φύγει από το δωμάτιο επικοινωνίας κάτι που όμως δεν μπόρεσε να κάνει καθώς η πόρτα ήταν κλειστή και ο «Big Brother» αποφασίζει πότε θα ξεκλειδώσει.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε live συγγνώμη από τον Θέμη Κανέλλο και τους gay

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Θέμης Κανέλλος βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» προκειμένου να μιλήσουν για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς έχει εξελιχθεί θετικά αυτή τις τελευταίες μέρες.

Οι δυο παίκτες φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί χαιρέτησαν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος βρισκόταν live στο πλατό του reality του ΣΚΑΪ και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον διπλανό της.

«Ναι τον έχω αδικήσει και του ζητάω συγγνώμη, και σε αυτόν και στους φίλους του, συγγενείς του, και σε όλους του gay» είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναφερόμενη στη φράση πως είναι «η ντροπή των gay» που είχε χρησιμοποιήσει για τον συμπαίκτη της στο παρελθόν.

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε αποδεκτή την συγγνώμη της δικηγόρου. «Το πιστεύω ότι έχει μετανιώσει. Όντως με ενόχλησε. Ζήτησε συγγνώμη» είπε η ο Θέμης Κανέλλος εξηγώντας πως πλέον διατηρούν  μια όμορφη και ήρεμη σχέση με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στην συνέχεια στο πλάνο των παικτών που βρισκόντουσαν στο δωμάτιο επικοινωνίας μπήκε η Ραμόνα Μοροσάνου η οποία ήταν καλεσμένη στο reality. Η Ραμόνα πήρε τον λόγο και «απαίτησε» από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη για το σχόλιο της πως «κοιμάται εύκολα σε δωμάτιο με άνδρες επειδή είναι από τη Ρουμανία».

Η Άννα Μαρία από την πλευρά της τόνισε πως από όπου και αν ήταν η καταγωγή της το ίδιο θα έλεγε καθώς η ίδια προτιμά να κοιμάται στο διάδρομο από το να μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τους άντρες συγκατοίκους της. «Αυτά αλλού! Τι μου την δείξατε; Για να μου χαλάσει η ψυχολογία;» αναφώνησε εκνευρισμένη η δικηγόρος.

Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος με τον Κεχαγιά – «Το στυλ “Rocky Balboa από τα Lidl” είναι ανεπίτρεπτο – Εγώ θα σε απέβαλλα»

Γρηγόρης Τσεκούρας, Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό του reality του ΣΚΑΪ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αρχικά ρώτησε τον Χρήστο Βαρουξή για το τι συνέβη με τον Γρηγόρη Τσεκούρα.  «Με τον Γρηγόρη ήμουν κοντά αλλά απομακρυνθήκαμε. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του» ανέφερε ο Χρήστος για την σχέση με τον συμπαίκτη του.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας από τη μεριά του ανέφερε για το ίδιο θέμα: «Έχω την στεναχώρια μαζί του ότι όταν πω κάτι σε εκείνον δε θέλω να μεταφερθεί. Είναι θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του».

«Είναι κάτι που το κάνεις εσύ επανειλημμένως» σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης. «Ναι, αλλά δεν θα πω κάτι που θα στεναχωρήσει τον άλλον» απάντησε ο Γρηγόρης Τσεκούρας και προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Τι απάντησες; Τον κατηγορείς ότι είναι μεταφορέας κάτι το οποίο κάνεις εσύ ασταμάτητα. Για ποιο λόγο τον κατηγορείς λοιπόν;» ρώτησε ο παρουσιαστής με τον παίκτη να απαντά ξανά: «Δεν περίμενα από τον Χρήστο να τα πει όλα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέμεινε στις ερωτήσεις του προκειμένου να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση του και στο τέλος απογοητευμένος σχολίασε πως δεν καταλαβαίνει την απάντηση που δίνει ο παίκτης.

Στην συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιτέθηκε λεκτικά αλλά και απείλησε τον Χρήστο Βαρουξή. «Συνέβη ένα ατυχές περιστατικό. Έχεις μετανιώσει για τη συμπεριφορά σου απέναντι στον Χρήστο;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί. Ο Χρήστος ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έβλεπα πράγματα δέκα μέρες. Λόγω της κατάστασης εδώ μέσα δεν μπόρεσα να κουμαντάρω εμένα. Ο Χρήστος στάθηκε η αφορμή γιατί είπε μια λέξη για προσβολή, την οποία εκείνη την στιγμή δεν έπρεπε να μου την πει. Με τον Γρηγόρη έχω μιλήσει και μετά θελήσαμε να κάτσουμε να μιλήσουμε όλοι μαζί. Σε όλους λέω τα ίδια» ανέφερε μεταξύ άλλων στην αρχή ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος θέλησε να αναφέρει: «Πώς κατάφερες βρε Δημήτρη, αυτά που έγιναν, να τα περάσεις με ένα ξεχειλίζω το ποτήρι και με λεκτικά τερτίπια με εντυπωσιάζει. Δεν θέλω ούτε να σε υποτιμήσω ούτε να σου χαϊδέψω τα αυτιά. Σέβομαι την ύπαρξη σου. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Αν πέρναγε από το χέρι μου, σε συμπαθώ αν και δεν έχει νόημα, θα σε απέβαλλα. O Big Brother σε έβαλε στη θέση που είσαι. Αυτό το στυλάκι “Rocky Balboa από τα Lidl” είναι ανεπίτρεπτο. Ρε Δημήτρη αρχίζεις και λες, εγώ… εγώ…εγώ… πώς είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν συνεχώς λες ότι δεν σε νοιάζει τίποτα. Είναι ένα εγωπαθές βάθρο. Αυτός είσαι; Δεν είναι αυτό μαγκιά. Δεν είναι αυτό το παντελόνι. Ενώ έχεις μέσα σου έναν άνθρωπο που ψάχνεται, έχεις ξεστρατίσει τις τελευταίες μέρες. Στην αρχή σε έβλεπα με πολύ θετικό πρόσημο. Στεναχωριέμαι με τέτοια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να αρνείσαι τους πάντες και αυτό να είναι η προσωπική σου καθαρότητα και ταυτότητα».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θέλησε να απαντήσει στον παρουσιαστή. «Αρχικά σέβομαι ότι είπατε. Καταλαβαίνω σε τι βαθμό μιλάτε. Θέλω να σας πω ότι Rocky Balboa από τα Lidl” δεν είμαι. Δεν απειλώ κανέναν. Δεν θέλω να απειλώ. Ζορίζομαι και στεναχωριέμαι εδώ μέσα και όταν ζορίζομαι βαλτώνω. Είμαι απόλυτα ανοιχτός να μιλήσω με τον οποιοδήποτε αλλά όχι με αυτούς που με κρίνουν και με κατακρίνουν. Δεν θέλω να συζητήσω με όσους δεν με σέβονται. Έτσι αισθάνομαι. Δεν το κάνω με όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Αναφορικά με τη συγγνώμη που ποτέ δεν διατύπωσε, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ανέφερε πως: «Θεώρησα ότι με τον τρόπο μου είναι λογική η συγγνώμη».





ΠΗΓΗ