Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία έχει μείνει γνωστή ως «Γωγουλίνι» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο bullying το οποίο δέχεται εξαιτίας του γεγονότος ότι παρουσιάζει εκπομπή σε μικρό κανάλι ενώ αναφέρθηκε και στα 25 κιλά που έχασε αμέσως με το που γέννησε.

Αναφερόμενη στην πρόταση που δέχθηκε από την παραγωγή του «Just 2Us» ώστε να πάρει μέρος στο show του Open, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε: «Έκανα ένα ραντεβού με τους ανθρώπους της παραγωγής, δυστυχώς όμως δεν πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια».

Μιλώντας για το τραγούδι που κυκλοφόρησε στο Ντουμπάι, είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα, που δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Διάβαζα τη μετάφραση. Επηρεασμένοι από την εικόνα που έβλεπαν, ως δασκάλα oriental που είμαι, με έψαξαν γιατί ήθελαν να κάνω ένα ντουέτο. Λόγω όμως των καταστάσεων, δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα στο ευρύ κοινό του Ντουμπάι, γιατί δεν θα κυκλοφορήσει εδώ το τραγούδι».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πριν από εννέα μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. «Το παιδί μου είναι… μην ακούσει κλαπατσίμπαλα».

Είναι ξανά ερωτευμένη η παρουσιάστρια; «Αν ήμουν ερωτευμένη θα το έβγαζα μόνη μου στα social media. Δεν κρύβω τον έρωτα μου. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Μόλις εννέα μήνες μετά τη γέννα της, και το σώμα της Γωγούς Γαρυφάλλου έχει επανέλθει καθώς έχασε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Με το που γέννησα και βγήκα από το μαιευτήριο έφυγαν τα κιλά αμέσως».

Επίσης, η Γωγώ Γαρυφάλλου δεν δίστασε να πει: «Δέχομαι bullying, επειδή είμαι σε μικρό κανάλι αποκαλούν την εκπομπή μου trash. Καλεσμένοι έχουν αρνηθεί να έρθουν. Αν πάω σε μεγάλο κανάλι οι ίδιοι αυτοί θα κάνουν ουρά για να έρθουν».





ΠΗΓΗ