Στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, υποδέχθηκε ο anchorman Αντώνης Σρόιτερ την κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής του Alpha News ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής του και αναφέρθηκε στην απόφαση του να γίνει δημοσιογράφος, στην «τραυματική» εμπειρία του πρώτου δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε αλλά και στην σχέση του με το μπάσκετ.

Για την απόφαση του να γίνει δημοσιογράφος είπε: «Η ιδέα της δημοσιογραφίας μου μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Η ιδιωτική τηλεόραση γοήτευσε και εμένα τότε και με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα. Σε ηλικία πέντε ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης. Μου φαινόταν εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα» και πρόσθεσε: «Μετά μου άρεσαν πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής. Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, αλλά δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά».

Για την τραυματική εμπειρία του πρώτου δελτίου ειδήσεων ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Το συναίσθημα του πρώτου μου δελτίου προσπαθώ να μην το θυμάμαι. Είναι μια τραυματική εμπειρία. Η επιτυχία του δελτίου οφείλεται στην ομαδική δουλειά».





ΠΗΓΗ