Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι – όπως περίμεναν σχεδόν όλοι – η μεγάλη νικήτρια του Big Brother και όλοι σχολιάζουν τόσο την αντίδρασή της στο άκουσμα του αποτελέσματος (δεν άφησε γωνιά του σπιτιού κι έπιπλο που να μην το ασπαστεί) αλλά και γενικότερα στην εμφάνισή της. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται κατά πόσο η δικηγόρος από την Κρήτη ήταν αυθεντική ή η εμφάνισή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν ένας… ρόλος.

Όπως και να έχει, η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού ήταν με το μέρος της, χαρίζοντάς της τη μεγάλη νίκη και το έπαθλο των 1000 χιλιάδων ευρώ. Το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν στον τελικό του  Big Brother, προβάλλοντας ένα βίντεο με τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας και με στιγμιότυπα από την παρουσία της μέσα στο παιχνίδι. Ο Κρατερός Κατσούλης, όμως, ο οποίος δεν ήξερε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, έπαθε σοκ, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

«Εγώ δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με την πραγματικότητα. Κάνω μια υπέρβαση τεράστια τώρα, θα παραμείνω καλοπροαίρετος…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης μεταξύ άλλων μετά την προβολή του βίντεο. Ενώ η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως στο αν η όλη εμφάνισή της ήταν ρόλος ή όχι.

«Δεν νιώθω καλά. Δεν ήξερα τον άνθρωπο. Είδα αυτό το βίντεο. Έχω πάθει ένα σοκ, οπότε θα μου επιτρέψετε να μείνω στην κατάσταση αυτή. Ευχαριστώ για το ξύπνημα αυτό. Βοηθήστε με! Πάμε κάπου…», συνέχισε άφωνος ο παρουσιαστής.





ΠΗΓΗ