Η διαδικασία των Knockouts στο Voice συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τους τέσσερις coaches να καλούνται να αποφασίσουν με ποιους παίκτες από την ομάδα τους θα συνεχίζουν στην επόμενη φάση των Battles. Στο χθεσινό επεισόδιο του talent show του ΣΚΑΪ, ο Πάνος Μουζουράκης μεταξύ άλλων θα έπρεπε να αποφασίσει αν στην επόμενη φάση θα συνεχίσει με την ανιψιά του Φωτεινή.

Η νεαρή κοπέλα από τη Κρήτη (ο τραγουδιστής είναι ξάδελφος της μαμάς της) είχε εντυπωσιάσει του κριτές στη φάση των οντισιόν, με τη Φωτεινή να επιλέγει τότε το συγγενή της. Στη χθεσινή «μάχη» ο Πάνος Μουζουράκης τής έδωσε να πει το «Ανάθεμά σε», εντυπωσιάζοντας και πάλι με την εμφάνισή της.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη σχολίασε πως με την ερμηνεία της έδωσε νέα πνοή στο κομμάτι πάνω που είχε βαρεθεί να το ακούει συνέχεια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ερμηνεία της Φωτεινής Ανδρουλιδάκη:

Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης, ο Πάνος Μουζουράκης είχε να επιλέξει ανάμεσα στην ανιψιά του και στους άλλους διαγωνιζόμενους, τον Στάθη Στιβαχτάκη και την Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου με τον Θανάση Κωνσταντινίδη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Και οι τέσσερις εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή, ωστόσο ο coach τους, αφού το σκέφτηκε λίγο αποφάσισε πως θα συνεχίσει με την ανιψιά του.

«Όχι ότι φοβάμαι που θα με πάρουν και θα μου πούνε οι συγγενείς αλλά θα συνεχίσω με την ανιψιά μου επειδή έχει εξαιρετική φωνή κι ένα χάρισμα που μάλλον κυλά στις φλέβες μας», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του The Voice.

Δείτε την απόφαση του Πάνου Μουζουράκη στο παρακάτω βίντεο:





ΠΗΓΗ