Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Χρήστος Μακρίδης κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του «Big Brother».

Ο αντιδήμαρχος του reality του ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it» για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο στην αρχή της συνέντευξης του, ο χειμαρρώδης Χρήστος Μακρίδης θέλησε να «καρφώσει» τόσο τον Γιώργο Τσαλίκη όσο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Μακρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στα παιδιά που ασχολήθηκαν μαζί μου και μου άνοιξαν τα μάτια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τσαλίκη, έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που στα social media έγραψε ότι είμαι βλαχοδήμαρχος και πρέπει να φύγω. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοφρόνηση του, είναι πάρα πολύ σωστή.

Είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εμείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπάμε τους πάντες και δεν μιλάμε για κανέναν άσχημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπαδόπουλο που, πριν γίνω αντιδήμαρχος ήμουν ένας άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, πήγαινα πάρα πολλές φορές και τον άκουγα γιατί θεωρούσα ότι ήταν παιδί δίκαιο και καλό. Αυτή τη στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι διαμορφώνουν την κατάληξη του παιχνιδιού».

ΠΗΓΗ