Το βράδυ της Παρασκευής, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν καλεσμένος στο live επεισόδιο του «Big Brother» και μετά το τέλος του ο πρώην διαγωνιζόμενος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, μεταξύ άλλων, έδωσε την πρόβλεψη του για τους πρώην συμπαίκτες του που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του «Big Brother» και εξομολογήθηκε πως δεν θα ήταν αρνητικός σε μια τηλεοπτική πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν νικητή βλέπω την Άννα Μαρία, την Σοφία και τον Πυργίδη. Βλέπω ένα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις».

«Δεν ξέρω εάν δεν είχε γίνει ο καβγάς αν θα είχα αποχωρήσει. Δεν θα με κρίνω εγώ, με έκρινε ο κόσμος. Εφόσον θεώρησε ότι εγώ έπρεπε να φύγω για όλο αυτό που έκανα και αναίρεσε τον Δημήτρη των τριών μηνών, το δέχομαι, το αποδέχομαι και με αυτό πορεύομαι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Εμένα δεν θα μου πει ποτέ κανείς τι θα κάνω. Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω και αυτό που θεωρώ εγώ σωστό. Θεώρησα σωστό να βγω, να μιλήσω και να πω πολλά περισσότερο πράγματα από συγνώμες γιατί συγνώμες έχουν ειπωθεί εκεί μέσα πολλές φορές και δεν έχουν τηρηθεί ποτέ. Οπότε στη λέξη εγώ δεν στέκομαι» κατέληξε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.





ΠΗΓΗ