Ορισμένοι από τους παλιούς συγκατοίκους έκαναν την εμφάνιση τους στο σπίτι του «Big Brother» και κατάφεραν με τις ερωτήσεις τους να ανάψουν «φωτιές».

Μάλιστα η ερώτηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, το βράδυ της Τετάρτης, κατάφερε να κλιμακώσει την κόντρα ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και τον Θέμη Κανέλλο με τον δεύτερο μάλιστα να βάζει τη θρησκεία στη μέση του διαπληκτισμού τους.

«Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι στο Θέμη μου. Θέμη, γιατί γύρισες την πλάτη σου στα Σοφία;» ρώτησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο νεαρός παίκτης στην απάντηση του τόνισε πως αποφάσισε να της πει κάποια πράγματα μπροστά της και την κατηγόρησε για στρατηγική, ψευτιά και διπροσωπία.

Οι δυο παίκτες ήρθαν για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με την Σοφία Δανέζη να αγανακτεί και να αναφωνεί: «Jesus, Jesus, Jesus».

Ο Θέμης Κανέλλος εκνευρισμένος σχολίασε πως: «Όσο και να τον φωνάζεις δεν έρχεται λυπάμαι!».

Η Σοφία Δανέζη άμεσα του απάντησε πως: «Δεν έρχεται γιατί εσύ δεν πιστεύεις. Εγώ όμως πιστεύω και θα τα δεις όταν βγεις έξω».

Τότε ο νεαρός παίκτης του «Big Brother» ξέσπασε και άρχισε να λέει: «Με κρίνεις αυτήν την στιγμή για το γεγονός ότι δεν πιστεύω στο Θεό;».

«Καμία σχέση. Σου λέω…» ξεκίνησε να απαντά η Σοφία Δανέζη με τον Θέμη Κανέλλο να τονίζει πως: «ότι γουστάρω θα κάνω».

ΠΗΓΗ