Η σειρά του Ζακ Ιωαννίδη να μπει στο Μπλε Δωμάτιο του «Big Brother» και να συζητήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έφθασε.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το live επεισόδιο, ο παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή σε  μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

«Αν λοιπόν, είσαι αυτός που πρέπει να αποχωρήσει, νιώθεις ότι έχεις προλάβει να δείξεις ποιος είσαι;» αναρωτιέται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με τον Ζακ Ιωαννίδη να απαντά: «Σίγουρα κάθε μέρα έχω κι άλλες ευκαιρίες να πω παραπάνω. Το ότι μείναμε λιγότεροι είναι και αυτό ευκαιρία για μένα για να μπορώ να μιλάω παραπάνω. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος γίνεται χαμός και το έχουμε δει. Και όταν υπάρχει λίγος κόσμος πάλι γίνεται χαμός. Βέβαια τώρα, έχω παραπάνω ευκαιρίες για να δείξω τι είμαι εγώ. Γενικά όμως, επειδή η στάση μου είναι πολύ χαμηλών τόνων και είμαι σιωπηλός προτιμώ να παρατηρώ.

Και όταν παρατηρώ νιώθω ότι έχω μια εικόνα “εξωτερική” του τι γίνεται. Προφανώς έχω πέσει έξω. Δηλαδή, αυτά τα οποία αντιλαμβάνομαι είναι μάλλον λάθος. Θέλω να μιλήσω λίγο παραπάνω. Εννοείται ότι θέλω να παραμείνω και να μπορώ να εκφράζω την άποψη μου και μέσα από αυτήν να βγει κάτι θετικό. Αλλά χρειάζομαι πατήματα και από άλλους συγκατοίκους».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει αν υπάρχουν συγκάτοικοι οι οποίοι έχουν τοξική συμπεριφορά εντός του σπιτιού του «Big Brother».

«Υπάρχει μια τοξική συμπεριφορά αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι επίτηδες ή άμα βγαίνει έτσι. Μπορεί να είναι στρατηγική ή λόγω μιας μεγάλης πίεσης που νιώθουμε εδώ μέσα και να βγαίνει αρνητικά» απαντάει ο νεαρός παίκτης του reality.





ΠΗΓΗ