Το όνομα της Αναστασίας Κατηφόρη ακούστηκε όταν η Νανά Καραγιάννη απεβίωσε καθώς την κατέστησε γενική κληρονόμο. Πριν μερικές εβδομάδες το όνομα της ακούστηκε ξανά καθώς συμμετείχε στην εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα» του Alpha όπου ζήτησε τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι για το μαγαζί που διατηρεί.

Το πρωί της Δευτέρας, η Αναστασία Κατηφόρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» όπου αναφέρθηκε στον «στημένο» Εφιάλτη αλλά και στη φίλη της, Νανά Καραγιάννη.

Μιλώντας για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» είπε: «Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας…

Έρχεται ένας άλλος…  Έκτορας και μας λέει… πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα», είπε η Αναστασία Κατηφόρη για τον “Εφιάλτη στην κουζίνα”.

Για την Νανά Καραγιάννη είπε: «Για την κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη, η Αναστασία Κατηφόρη απάντησε: «Εξεπλάγην όταν ειδοποιήθηκα από τον συμβολαιογράφο, προφανώς και έμεινα άφωνη. Η κληρονομιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι πάρα πολλά. Δεν τα έχω λάβει ακόμα γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες».





ΠΗΓΗ