Γεμάτο νεύρα και ένταση ήταν το επεισόδιο του GNTM 3 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η εκπομπή «Pop Up» το μεσημέρι της Τρίτης πρόβαλλε απόσπασμα από το επεισόδιο σχολιάζοντας τα όσα είδαν στα πλάνα, οι συντελεστές της εκπομπής του Alpha ξεκίνησαν συζήτηση για τα νεύρα της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε πως μάλλον η κριτής του GNTM δεν περνάει καλά.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα.

Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΠΗΓΗ