Με τους πέντε από τους εφτά παίκτες του «Big Brother» να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε ο ημιτελικός του reality.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε το λόγο στους παίκτες προκειμένου να ζητήσουν τη θετική ψήφο από το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή που έκλεψε για άλλη  μια φορά την… παράσταση ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία ξεκίνησε να μιλάει και ξέχασε να σταματήσει με αποτέλεσμα ο Χάρης Βαρθακούρης να την «κόψει» και να προκαλέσει την αντίδραση της.

«Με κόβεις! Πώς θα με ψηφίσει ο κόσμος;» είπε η 10 φορές υποψήφια προς αποχώρηση. «Μα είναι πολλοί οι υποψήφιοι βρε Άννα Μαρία!» της απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Η παίκτρια είχε τέτοια ένταση ώστε να προλάβει να ζητήσει τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού που αντί να πει ότι θέλει να παραμείνει στο «Big Brother», ζήτησε από τους τηλεθεατές να τη ψηφίσουν για να μείνει στο Survivor.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Πυργίδης, σε ένα σύντομο λόγο ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε πως ο παίκτης: «Έσπασε ρεκόρ, έκανε λογίδριο χωρίς να πει τη λέξη χάος».

Ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση για πρώτη φορά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αν και 18 έχω κριθεί πάρα πολλές φορές για το ότι είμαι gay και για το γεγονός ότι είμαι ένα αγόρι που μ’ αρέσει να βάφομαι. Χαίρομαι που έγινα αποδεκτός από μερίδα».

Η Σοφία Δανέζη ζήτησε τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι του «Big Brother» και να φτάσει στο τελικό λέγοντας: «δεν άλλαξα τίποτα από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ. Δεν έχω προσέξει ποτέ τις κάμερες».

Από τη  μεριά του, ο Χρήστος Βαρουξής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νιώθω περήφανος για όσα έχω δείξει εδώ για το ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ».

Λίγο πριν τελειώσει η συγκεκριμένη διαδικασία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε επειδή η παραγωγή νωρίτερα «έκοψε» την Άννα Μαρία Ψυχαράκη καθώς παρατήρησε στα πλάνα κατά τη ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του «Big Brother» πως η παίκτρια στεναχωρήθηκε.

«Δεν κανονίζω εγώ τη ροή. Θέλω την συνεργασία σου. Ζητάω πολλά;» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στην παίκτρια η οποία «άρπαξε» την ευκαιρία να πει δυο λόγια ακόμα.

ΠΗΓΗ