Ένα ακόμα live του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι λίγο… διαφορετικό καθώς πρόκειται για τον ημιτελικό του reality.

Οι πέντε από τις 7 συγκατοίκους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κατά την έναρξη του επεισοδίου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παρευρισκόμενους στο τηλεοπτικό πλατό.

Αρχικά, ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς θέλησε να μάθει αν έχει αγωνία για το αποτέλεσμα του τελικού του «Big Brother» ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Καμία αγωνία» απάντησε δύο φορές  ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δεν έχεις αγωνία γιατί ξέρεις το αποτέλεσμα;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Βρε! Έγινες μπηχτάκιας;» ρώτησε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια, η ψυχολόγος του «Big Brother» σχολίασε τη μάσκα που φορούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος η οποία ήταν διακοσμημένη με σιδεράκια και τα πονηρά υπονοούμενα έδωσαν και πήραν.

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε την μπηχτή του για την παραγωγή του «Big Brother» η οποία δεν τον ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα ήταν ο αποψινός καλεσμένος.

«Το taxi που με έφερνε με ενημέρωσε πως θα είναι καλεσμένος ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Δεν με ενημέρωσε κανένας» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος έκανε χιούμορ λέγοντας: «Άρα τι μαθαίνουμε; Ότι σε ένα ταξί μπορείς να μάθεις τα πάντα».

«Ή τι δεν μπορείς να μάθεις από μια παραγωγή» πέταξε το καρφί του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.





ΠΗΓΗ