Περισσότερο από μια εβδομάδα οι υπεύθυνοι του Ant1 προετοίμαζαν ένα συγκεκριμένο… μυστικό project. Οι φωτογραφίες τις οποίες μοιραζόταν η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, Άννα Βλαβιανού με τους διαδικτυακούς της φίλους συνοδευόντουσαν από το hashtag #comingsoon «φουντώνοντας» έτσι την περιέργεια για το τι ετοιμάζει ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Η αποκάλυψη για το «μυστικό» project του Ant1 ήρθε πριν λίγα λεπτά μέσα από τον internetικό αέρα του σταθμού. Συγκεκριμένα, στο επίσημο κανάλι του Ant1 στο YouTube υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο όλα τα πρόσωπα του σταθμού, ηθοποιοί και παρουσιαστές, πρωταγωνιστούν μοιραζόμενοι στιγμές χαλαρότητας από την καθημερινή τους ζωή.

Ο λόγος για τον οποίο τα ονόματα «πρώτης γραμμής» του Ant1 ενώθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο βίντεο είναι συγκινητικός και άκρως επίκαιρος και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάσταση η οποία επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορονοϊού.

«Στην τηλεόραση είναι αλλιώς. Πρέπει να φαινόμαστε ανίκητοι, δυνατοί, πάντα με το χαμόγελο. Σα να μην τρέχει απολύτως τίποτα. Αλλά μετά οι κάμερες κλείνουν. Και γινόμαστε και εμείς πάλι κανονικοί άνθρωποι. Ευάλωτοι όπως όλοι μας. Φοβόμαστε γιατί όλοι πια ξέρουμε κάποιον που το έχει περάσει. Ξυπνάμε με την σκέψη των γονιών μας. Θυμώνουμε που γίναν οι ζωές μας άνω-κάτω. Τι μας κρατάει; Μια σκέψη που δεν φεύγει από το μυαλό. Ό,τι και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε γιατί δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε ο ένας τον άλλον. Το ξέρουμε. Το νιώθουμε. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, όλοι είμαστε ένα» αναφέρεται στο ηχητικό που συνοδεύει το βίντεο.

ΠΗΓΗ