Εκτός εαυτού βγήκε η Έλενα Χριστοπούλου με όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά της στο πλατό του «My Style Rocks» το απόγευμα της Πέμπτης και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα πετώντας τα «πυρά» της προς τις παίκτριες.

Αφορμή για να εκνευριστεί η Έλενα Χριστοπούλου στάθηκε το γεγονός ότι η Αρετή Λις μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε συμπαίκτριες της που την «κατηγορούσαν» ότι έχει αντιγράψει εικόνες.

Η Έλενα Χριστοπούλου τότε τόνισε στις παίκτριες του «My Style Rocks» ότι δεν είναι κακό να εμπνέεσαι από άλλο ντύσιμο και να το φοράς αλλά όχι και να μην το παραδέχεσαι.

«Όλοι σας έχετε έναν παρονομαστή, από κάπου έχετε έρθει, κάποιοι είσαστε. Τώρα στις 150 εμφανίσεις να έχετε και 5 πράγματα να θυμίζουν κάτι άλλο,  είναι εντάξει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Από όλους έχουμε δει εικόνες. Αρετή κάτι που δεν καταλαβαίνεις και δεν σε τιμά αυτήν την στιγμή, που κάθεσαι κι απαντάς και γίνεσαι μικρότερη από τις περιστάσεις. Δεν το λέω μόνο για εσένα αλλά για όλους. Κάποιες εικόνες είναι αντιγραφή, δεν είναι έμπνευση.

Η αντιγραφή εδώ δεν μπορεί να βαθμολογείται με 5. Όμως έχεις μια συγκεκριμένη πορεία κι όταν έχεις φτάσει σε σημείο να συγκινήσεις, έχεις και κάτι να αποδείξεις. Δεν μπορείς να κάνεις μικρότητες, πέφτεις σε λάθη πολλές φορές και κάνεις μικρά πράγματα που δεν σου αρμόζουν. Το καταλαβαίνεις; Για να το λύσουμε μια ώρα πέρα δώθε κατινιές. Είσαι λάθος, πες ότι έχω αντιγράψει 2-3 πράγματα, δεν έχω έμπνευση κάποιες μέρες και κόψτε με 2-3 βαθμούς. Ας ασχοληθούμε με original» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.





ΠΗΓΗ