Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως πίσω από τη μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων που έπνιξε στους καπνούς τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ο ίδιος ο αδελφός του ιδιοκτήτη.

Στο αυτόφωρο ο κατηγορούμενος ως δράστης του εμπρησμού

Για πλημμελήματα κατηγορείται ο 43χρονος ο οποίος φέρεται ότι έβαλε φωτιά σε αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του αδελφού του.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για φθορά ξένης περιουσίας κατά συρροή, εξύβριση και απειλή. Στη συνέχεια τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Α.Τ. Νεαπόλεως- Συκεών καθώς την προηγούμενη ημέρα έβαλε φωτιά σε αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του αδελφού του, στην περιοχή του Ευόσμου. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε παρακείμενου χώρους.

Για την κατάσβεση της φωτιάς υπήρξε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, ωστόσο κάηκε ολοσχερώς η αποθήκη η οποία στεγάζει τρεις επιχειρήσεις.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο ίδιος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω απουσίας μαρτύρων ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: GRTIMES.GR

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ