Το σατανικό σχέδιο των δραστών, που κατάφεραν κάτω από τη μύτη των υπεύθυνων της τράπεζας να κλέψουν τις θυρίδες, φαίνεται πως έχουν αποκωδικοποιήσει οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας καταλήγουν στο εξής ενδεχόμενο όσον αφορά το σχέδιο των δραστών.

Πώς έδρασαν

Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα οι ίδιοι οι δράστες είχαν νοικιάσει θυρίδες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα για να εποπτεύουν το χώρο και να μη κινήσουν υποψίες.

Έχοντας τα κλειδιά των θυρίδων τους στα χέρια τους προχώρησαν στην κατασκευή συνδυαστικών πασπαρτού με βάση το κλειδί που είχαν.

Στη συνέχεια με τρόπο που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα και ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να έχουν πρόσβαση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς των 4 κυριών ώστε να γνωρίζουν αν λείπουν από την Αθήνα και να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Όταν κατάλαβαν λοιπόν ότι λείπουν σε διακοπές τον Αύγουστο πήγαν στην τράπεζα ως κάτοχοι θυρίδων , τις άνοιξαν με το κλειδί του υπαλλήλου-συνεργάτη και το δικό τους και αφού πλεον ο τελευταίος είχε αποχωρήσει τηρουμένων των όρων εχεμύθειας οι δράστες ξεκλείδωσαν τις επίμαχες θυρίδες χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης τις ξαναέκλεισαν και αποχώρησαν σαν κύριοι με μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας…

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν τοποθετήσει χρονικά τις κλοπές από τις 10 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του ίδιου μήνα, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και υπάλληλοι που αποχώρησαν με εθελουσία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από