Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ, έχει τεθεί η κινηματογραφική κλοπή σε θυρίδες Τράπεζας στο Νέο Ψυχικό,  όπου ένας ή περισσότεροι δράστες, ξάφρισαν χρήματα και κοσμήματα, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι δράστες παραβίασαν – στοχευμένα, όπως εκτιμάται- τέσσερις θυρίδες οι οποίες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών της περιοχής. Το γεγονός αυτό προκαλεί εντύπωση καθώς στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα, βρίσκονται πάνω από 1.000 θυρίδες. Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι όλες οι υπόλοιπες θυρίδες ελέγχθηκαν, και δεν έχουν παραβιαστεί.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, είναι και το πώς οι δράστες ή ο δράστης κατάφεραν να μπουν και να αρπάξουν το περιεχόμενο των θυρίδων χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης στις θυρίδες ούτε στην τράπεζα, και εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο οι δράστες/δράστης να είχαν πολύ καλές σχέσεις με στελέχη της τράπεζας, η ακόμα και να είχαν αντικλείδι.

«Έκαναν φτερά»

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε έπειτα από μία καταγγελία μίας γυναίκας στο Α.Τ. Ψυχικού, η οποία ανέφερε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό υποκατάστημα  και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι ίδιες, από τη μία γυναίκα κλάπηκαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων. Από την δεύτερη 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων. Από την τρίτη κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου και από την τέταρτη 130.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από