Αδοξο τέλος είχε η καριέρα ενός λιμενικού ο οποίος υπηρετούσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, καθώς αποτάχθηκε από το Σώμα λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπική εφημερίδας «Πατρίς», ο λιμενικός είχε καταθέσει αίτηση αποστρατείας πριν από περίπου ένα χρόνο. Όταν έγινε έλεγχος των πιστοποιητικών του από τη Διεύθυνση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστογραφήσει έναν τίτλο σπουδών. Συγκεκριμένα φέρεται να είχε πλαστογραφήσει και να είχε παρουσιάσει ως δικό του το απολυτήριο λυκείου συγγενικού του προσώπου, ενώ ο ίδιος ήταν απόφοιτος γυμνασίου.

Συνάδελφοί του που μίλησαν στην εφημερίδα «Πατρίς» έκαναν λόγο για ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του Λιμεναρχείου το οποίο δούλεψε σκληρά για περίπου 25 χρόνια, σε δύσκολα πόστα και χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι ίδιοι σχολίαζαν ότι θα έπρεπε να του έχει δοθεί το εύλογο χρονικό διάστημα να αποκτήσει το προσόν που του έλειπε, τονίζοντας παράλληλα ότι τους μισθούς που είχε για μια 25ετία λάβει ως λιμενικός τούς είχε κερδίσει και με το παραπάνω.ΠΗΓΗ