Τα πάνω κάτω  έφερε στην Άμεση Δράση η επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά περιπολικού που εκτελούσε υπηρεσία ελέγχων για τα μέτρα του κορωνοϊού, στην οδό Χαμοστέρνας.

Οι καταγγελίες του συνδικαλιστή και έμπειρου “Αμεσοδρασίτη” Χρήστου Μπαλάσκα, που προέβαλε το astinomiko.gr, υποχρέωσαν την διοίκηση της κομβικής αυτής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας να πράξει το αυτονόητο. Να δώσει εντολή σε όλους τους σταθμούς, περιπολικά και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούν όλη την ημέρα ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κυκλοφορίας λόγω της εξάπλωσης της covid-19, να μην μένουν ποτέ σταθεροί σε ένα σημείο, αλλά να κινούνται συνεχώς και να ελέγχουν πεζούς και οχήματα κατά την διάρκεια της περιπολίας τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούν να αποτελέσουν στόχο, όπως γινόταν μέχρι χθες που ορίζονταν σε συγκεκριμένο σημείο και έμεναν εκεί ακίνητοι για ώρες!!

Η διαταγή διαβιβάστηκε σε όλους τους σταθμούς της Άμεσης Δράσης που ανέλαβαν υπηρεσία το απόγευμα, μέσω ασυρμάτου, από το Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά παράλληλα στάλθηκε και με μήνυμα στην κλειστή ομάδα επικοινωνίας της υπηρεσίας.

Το μήνυμα ανέφερε τα εξής:

Του Θάνου Σωτήρη

astinomiko.gr

 



ΠΗΓΗ