Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και για τον βαθμό του ταξίαρχου στην ΕΛ.ΑΣ., με 5 να προάγονται σε υποστρατήγους για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και 12 να αποστρατεύονται. Ανάμεσα σε αυτούς που αποστρατεύονται είναι ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, Γιάννης Κατσιαμάκας και ο πρώην πρόεδρος της ΕΝ.ΑΞΙ.Α., Βασίλης Βράντζας.

Εκτός οργανικών θέσεων θα βρεθεί και ο Λουκάς Κρίκος, ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια έχει διατελέσει Διευθυντής στο Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ένας αξιωματικός που η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή για συνεργάτες και δημοσιογράφους και με τη συμπεριφορά του είχε κερδίσει τους πάντες.

Οι 5 νέοι υποστράτηγοι είναι οι: Νικόλαος Σκαρτσής, Λάμπρος Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ Δουρβετάκης, Απόστολος Μαρτζακλής και Πασχάλης Συριτούδης. Εκτός οργανικών θέσεων μένουν 12 ταξίαρχοι οι οποίοι και αποστρατεύονται: Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Λουκάς Κρίκος, Αντώνιος Σαραντίδης, Γεώργιος Καλόγηρος, Αδάμ Παραδεισανός, Θεόδωρος Κεραμάς, Ιωάννης Κατσιαμάκας, Βασίλειος Βράντζας, Χρήστος Καμπύλης, Αντώνιος Δουκάκης, Λάζαρος Ελευθεριάδης, Δημήτριος Παλιογιάννης.

Οι κρίσεις θα συνεχίσουν με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή!



ΠΗΓΗ