Γλυφάδα, 30/05/2021

Αρ. Πρωτ.:64/21

ΠΡΟΣ:
1. Α.Ε.Α. / Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας,
Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
2. Α.Ε.Α / Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού,
Υποστράτηγο κ. Χρήστο ΚΟΝΔΥΛΗ

ΚΟΙΝ:
1. Διευθυντή Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής,
Ταξίαρχο κ. Σπυρίδων ΛΑΣΚΟ
2. Διοικητή Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής,
Αστυνόμο Β΄ κ. ΒΡΑΤΣΙΣΤΑ Λάμπρο

 

ΘΕΜΑ: «Μεταστέγαση του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής».

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν από μέλη της Ένωσής μας, το προσεχές διάστημα επίκειται η μεταστέγαση του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής από τη συμβολή των Λ. Βουλιαγμένης και εισόδου πρώην Αμερικάνικης Βάσης Ελληνικού στην Άνω Γλυφάδα επί της οδού Βορείου Ηπείρου αρ. 50, οπού στεγάζονται ήδη οι εξής τρεις αστυνομικές Υπηρεσίες:

• Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής
• Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής
• Γραφείο Διαβατηρίων Γλυφάδας της Δ.Α.Ν/Α.Α.

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι εκ φύσεως του αντικειμένου των Υπηρεσιών Τροχαίας, προσέρχεται επί καθημερινής βάσεως σε αυτές μεγάλος αριθμός πολιτών, προκειμένου να τύχει εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, στα Τμήμα Τροχαίας λειτουργεί πλήθος γραφείων: μοτοποδηλάτων, αρχείο, γραμματεία, Αξιωματικού Υπηρεσίας, Διοικητής, Υποδιοικητής, Γ.Ο.Τ.Α., κ.α..

Από τα ανωτέρω εκτενώς αναφερόμενα, παρακαλούμε, όπως ασκηθούν από πλευράς σας όλες οι αναγκαίες πιέσεις προς την Lamda Development (εταιρία διαχείρισης και εκμετάλλευσης του πρώην Αερολιμένα Αθηνών) προκειμένου να παραμείνει στο παρόν σημείο το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, τουλάχιστον μέχρις ότου προχωρήσουν τα έργα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην είναι επιτρεπτή η περαιτέρω παραμονή.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, παρακαλούμε, όπως βρεθεί ο πλέον κατάλληλος χώρος για τη μεταστέγαση της εν λόγω Υπηρεσίας, που να εξασφαλίζει αφενός μεν τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας, αφετέρου δε την εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και επαγγελματικής διαβίωσης.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ



ΠΗΓΗ