Συνεχίζει τις προκλήσεις ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής ΑυγήςΝίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός του μορφώματος έφτασε πριν λίγη ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και καθόταν στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου. Παράλληλα ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν τον κάλυπτε με το σώμα του. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολούθούσε ένα άλλο στο οποίο βρίσκονταν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα η καταδικασμένη αλλά σε αναστολή σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά την αναχώρηση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης από την Πεύκη, επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, τους έβριζε χυδαία. Σημειώνεται πως η Ουρανία Μιχαλολιάκου λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί και πάλι φραστικά εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πεύκη.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στη ΓΑΔΑ το απόσπασμα της απόφασης που δεν δίνει ανασταλτικό χαρακτήρα στα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής. Πλέον η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται καθ’ οδόν για τα σπίτια των χρυσαυγιτών που δεν έλαβαν αναστολή. Το σχέδιο συλλήψεων των χρυσαυγιτών μπήκε πλέον σε πλήρη εφαρμογή.

Στον αριθμό είναι 17 οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή και κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. σπεύδουν για τους μεταφέρουν σιδηροδέσμιους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ηδη εδώ και λίγα λεπτά οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι ΚασιδιάρηςΗλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στο ΑΤ Πικερμίου. Πέρα από τους Κασιδιάρη, Γερμενή και Ηλιόπουλο, παραδόθηκαν και τα εξής στελέχη της Χρυσής Αυγής:

Πατέλης, Καζατζόγλου –Νίκαια
Τσακανίκας-Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής
Ευγενικός – Πέραμα
Αναδιώτης – Δραπετσώνα
Κομιανός – Κέρκυρα



ΠΗΓΗ