Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στους ληστές που επιτέθηκαν σε Τούρκο οδηγό νταλίκας, ο οποίος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στις 8  Απριλίου 2020 σε υπαίθριο χώρο παρκινγκ στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκαν πέντε δράστες, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, συνέλαβαν τέσσερα άτομα και αναζητούν τον εξαφανισμένο συνεργό τους. Από την έρευνα προέκυψε ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφαίρεσαν από την νταλίκα ένα κινητό τηλέφωνο, μία τσάντα με ρούχα και 150 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, ενώ ο πέμπτος αναζητείται.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και στην Ανακρίτρια Ανηλίκων οι ανήλικοι.ΠΗΓΗ