Άνθρωπο της Showbiz, ο οποίος είναι γνωστός στους κύκλους των επωνύμων για τις σχέσεις του με celebrities, «καίει» στην κατάθεσή της η 24χρονη που συνελήφθη για το «κορώνο-πάρτι» σε κεντρικό ξενοδοχείο της λεωφόρο Συγγρού στο Νέο Κόσμο.

Η 24χρονη συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας ως υπεύθυνη του ξενοδοχείου και ως διοργανώτρια του πάρτι που έλαβε χώρα στο roof garden, με τη συμμετοχή επωνύμων, ανάμεσά τους πρωτοκλασάτοι παίκτες του Ολυμπιακού, μοντέλα και πρώην παίκτριες ριάλιτι.

Στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές η συλληφθείσα, κόρη ενός εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, αρνείται κατηγορηματικά ότι διοργάνωσε το πάρτι και κατονομάζει ποιος ήταν –σύμφωνα με εκείνη- ο διοργανωτής. Η 24χρονη αναφέρει το όνομα ανθρώπου που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη συμμετοχή του σε πάρτι με παρουσία επωνύμων.

Μάλιστα, αρκετές φορές έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες του σε ιστοσελίδες, λόγω της σχέσης του με τους celebrities. Ο συγκεκριμένος άντρας είχε κλείσει τέσσερα δωμάτια στο ξενοδοχείο (η δικογραφία περιλαμβάνει τα έγγραφα κρατήσεων με το όνομά του), αναφέροντας στην 24χρονη ότι θα πήγαιναν 18 άτομα. Όπως λέει η νεαρή, τελικά αυτό δεν συνέβη και προσήλθαν στο ξενοδοχείο 30 άτομα, με την ίδια να ζητά από τον διοργανωτή να αποχωρήσουν.

Την ώρα του πάρτι στον 8ο όροφο η 24χρονη βρισκόταν στο ξενοδοχείο και -όπως αναφέρει- ζητούσε συνεχώς από τους συμμετέχοντες να χαμηλώσουν τη μουσική.

Το ethnos.gr παρουσιάζει την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές:

«Ο κύριος… (σ.σ. αναφέρεται όνομα) είναι διοργανωτής του πάρτι. Έκανε κράτηση για τέσσερα δωμάτια και μας ζήτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κοινόχρηστο 8ο όροφο. Στον ανωτέρω έχω στείλει τις επιβεβαιώσεις της κράτησης των δωματίων. Σας εγχειρίζω το registration form με ημερομηνία 8/11/2020. Ζήτησα από τον κύριο…  να μου αποστείλει όλα τα ονόματα που θα έρχονταν στο ξενοδοχείο. Μου είχε στείλει 18 άτομα και εν τέλει ήρθαν 30, χωρίς να είναι ενημερωμένο το ξενοδοχείο. Είχαμε συμφωνήσει να είμαι παρούσα στο χώρο για να μπορώ να επιβλέπω το χώρο για λόγους ασφάλειας τόσο του χώρου όσο και των διαμενόντων αλλά και για να λάβω την πληρωμή που είχαμε κανονίσει αλλά και για την τήρηση των μέτρων ενάντια στον covid. Όταν είδα ότι τα άτομα ήταν τριάντα ενημέρωσα τον ανωτέρω κύριο ότι έπρεπε να αποχωρήσουν και εκείνος μου είπε ότι θα το ρυθμίσει. Επίσης του ζητούσα συνεχώς να χαμηλώσουν τη μουσική».

Ένα από τα άτομα που κατέθεσαν στις Αρχές ανέφερε ότι η 24χρονη του έστειλε μέσω Instagram πρόσκληση για το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού. Η 24χρονη αναφέρει επ’ αυτού:

«Θέλω  επίσης να αναφερθώ στη βεβαίωση δωματίου που σας προσκόμισε ο …. Από την οποία δεν προκύπτει πρόσκληση σε μάζωξη αλλά αποτελεί βεβαίωση κράτησης δωματίου, την οποία είχα αποστείλει στον διοργανωτή μέσω εφαρμογής για να επιβεβαιώσω την κράτηση του δωματίου. Μάλιστα, το ανωτέρω αποδεικνύεται από την υπογραφή μου στην κράτηση ως εκπρόσωπος του τμήματος κρατήσεων και υποδοχής του ξενοδοχείου όπου εργάζομαι. Ουδέποτε επικοινώνησα με τον … για οποιδήποτε λόγο και μάλιστα την 7/11 μέσω Instagram, όπως ισχυρίζεται στην κατάθεσή του.

Όταν έφτασε η Αστυνομία στο ξενοδοχείο ανησύχησα και φοβήθηκα. Είδα τον… να μιλάει με τους αστυνομικούς και θεώρησα ότι θα αναλάβει την ευθύνη του. Είμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ζω και εργάζομαι για την εταιρία… και το Σάββατο και την Κυριακή είχα βάρδια στο ξενοδοχείο. Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι. Έχω θέμα υγείας, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid».

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της 24χρονης, δήλωσε ότι «δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα, και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή».

Πηγή: ethnos.gr

Του Αλέξανδρου ΚαλαφάτηΠΗΓΗ