Η Δρόσω στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, εγκατέλειψε την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη, μετά από έξι χρόνια, πήρε το δρόμο της επιστροφής στο Διαφάνι. Ο αποχαιρετισμός της Δρόσως με τη μαντάμ Κούλα, η συγκινητική τελευταία κουβέντα που είχαν και το «αντίο» με το Νώντα, έκανε μέχρι και το Twitter να «λυγίσει».

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος θέλησε και αυτός να αποχαιρετίσει την Τρούμπα, με μία ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

«Τελείωσε η Τρούμπα χτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναταλία Τσαλίκη, τον Kostas Xikominos, την Danae Michalaki, τον Argyris Pandazaras και τον Γιάννη Ασκάρογλου, καθώς και όλες τις γυναίκες και τους άντρες που έκαναν αυτήν τη γειτονιά  ανθρώπινη.

Επίσης τον αγαπημένο μου συνεργάτη Διευθυντή Φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη για το μαγικό παιχνίδι χρωμάτων που έστησε.

Τέλος, την Τριάδα Παπαδάκη στα κοστούμια, την Katerina Vasileiou στα μαλλιά και την Aspa Konstantopoulou στο μακιγιάζ, αλλά και τον τρομερό βοηθό σκηνοθέτη George Stratigos που έστησε με πάθος όλες τις δράσεις γύρω από τους ηθοποιούς αλλά και την υπέροχη Penny Baili με τις χορεύτριές της.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα ήταν έτσι αν ο Alexandros Sidiropoulos και η Urania Patelli δεν μάγευαν όχι μόνο με τα τραγούδια και τους στίχους αλλά και με όλη τη μουσική που ακουγόταν στις σκηνές του καμπαρέ. Μία μεγάλη μουσική παραγωγή για το μέγεθος καθημερινής σειράς, η οποία συζητήθηκε και ετοιμάστηκε  πολλούς μήνες πριν τα γυρίσματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελείωσε η Τρούμπα χτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ναταλία Τσαλίκη, τον Kostas Xikominos, την Danae Michalaki, τον…

Δημοσιεύτηκε από Lefteris Charitos στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020





ΠΗΓΗ