Σε δύο συλλήψεις ατόμων που θα γέμιζαν με ναρκωτικά δισκία το κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία, ύστερα από εφόδους σε μίνι μάρκετ και σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 31.500 ναρκωτικά και φαρμακευτικά δισκία. Τα τελευταία δεν είχαν νόμιμα παραστατικά και θα πωλούνταν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εν είδει ναρκωτικού.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο και μία 38χρονη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες διακινούσαν καθημερινά ναρκωτικά, κυρίως στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά από έρευνες σε μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας του 36χρονου, καθώς και στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 38χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 24.416 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, 7.148 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων άνευ νομίμων παραστατικών, 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 7.410 ευρώ και -200- δολάρια, έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.ΠΗΓΗ