Θύμα ληστείας από άγνωστους που παρίσταναν τους αστυνομικούς στην Καισαριανή καταγγέλλει ότι έπεσε 49χρονος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες εμφανίστηκαν μπροστά του ως αστυνομικοί και τον ακινητοποίησαν φωνάζοντας ότι θέλουν να του κάνουν έλεγχο.

Όπως καταγγέλλει συγκεκριμένα, βρισκόταν το πρωί του Σαββάτου στο πάρκο της Καισαριανής όταν εμφανίστηκαν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου τους και φώναζαν πως είναι αστυνομικοί και κάνουν ελέγχους στο σημείο.

Ο άνδρας ζήτησε να του δείξουν ταυτότητες που να πιστοποιούν ότι πράγματι ήταν εκεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Οι δράστες όχι μόνο δεν εξαφανίστηκαν μετά από αυτό, αλλά ακινητοποίησαν το θύμα και όπως το ίδιο περιγράφει, του άρπαξαν από τη τσέπη του την ταυτότητα του αλλά και τις χρεωστικές του κάρτες, ενώ δεν δίστασαν να πάρουν και τα μόλις 15 ευρώ που είχε πάνω του.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς, όμως, ο 49χρονος να προλάβει να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί τότε τους έδωσε τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου αλλά και την περιγραφή της μηχανής για να αρχίσουν αναζητήσεις.

Ομάδες ΔΙΑΣ άρχισαν να ελέγχουν τη περιοχή, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: cnn.gr

Της Μίνας ΚαραμήτρουΠΗΓΗ