Ανακοίνωση εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α., εξαπολύοντας επίθεση στην ηγεσία της ΠΟΑΣΥ κατηγορώντας την για αποτυχία σε σημαντικά ζητήματα – διεκδικήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η παροχή «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με την φιλική συμμετοχή μίας παντελώς ανεύθυνης και ανίκανης διοίκησης του συνδικαλιστικού μας κινήματος, η οποία είναι ντροπή να εκπροσωπεί τους Έλληνες αστυνομικούς.

Κουβέντα φυσικά για το επικίνδυνο της εργασίας, ενώ για το μισθολόγιο και την απόφαση του ΣτΕ «γαργάρα» (μήπως η διοίκηση της αποτυχίας την έχει χάσει; ρητορικό ερώτημα).

Δεύτερο κύμα πανδημίας και για επίδομα σε αυτούς που βρίσκονται πραγματικά στην πρώτη γραμμή «μούγκα». Αστυνομικά Τμήμα και Τμήματα Ασφαλείας «φαντάσματα» χωρίς προσωπικό, μέτρα τάξης και ρεπό μόνο αυτοδίκαια, κι αυτοί «τη σιωπή των αμνών». Μεταθέσεις στην επαρχία με το σταγονόμετρο κι αυτοί «αγρόν ηγόραζον».

Άραγε θα συνεχίσουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας να επιλέγουν για την εκπροσώπηση τους το χείριστο με μόνο σκοπό κάποιοι λίγοι μόνιμοι να βολεύονται σε επιτροπές, Ιδρύματα Εξοχών και θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή, για απαλλαγές και οδοιπορικά;

Ίδωμεν…ΠΗΓΗ