Τα βλέμματα των περαστικών τράβηξαν – και εύλογα – οι πάνοπλοι αστυνομικοί, με κουκούλες, που νωρίς το απόγευμα πραγματοποίησαν επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Η αστυνομική επιχείρηση ανδρών του ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ εξελίχθηκε στην πολυσύχναστο λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με τους διερχόμενους να εκπλήσσονται από την αστυνομική παρέμβαση, το απόγευμα και με το φως της ημέρας.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ., εδώ και καιρό, είχε κάποιες πληροφορίες τις οποίες επεξεργαζόταν, ότι σε χώρο στην περιοχή είχε στηθεί παιχνίδι με ζάρια και χαρτιά, γι’αυτό και οργανώθηκε η επιχείρηση. Όσο για το “ασυνήθιστο” της ώρας … η πανδημία φαίνεται πως έχει αλλάξει και τα ωράρια του τζόγου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο χώρος στον οποίο έγινε η αστυνομική έφοδος, ήταν εξωτερικά βαμμένος γκρι με γυψοσανίδες, προσομοιάζοντας σε τοίχο, ώστε να … αποπροσανατολίζει και να μην είναι ευδιάκριτη η είσοδος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσε κανείς να εισέλθει στο χώρο αν δεν ήταν “μιλημένος” και “μυημένος”! Την ώρα του αστυνομικού “ντου”, μάλιστα, το παιχνίδι είχε “ανάψει” για τα καλά!

Με χειροπέδες βγήκαν από την αυτοσχέδια και “καμουφλαρισμένη” λέσχη, παίκτες. 

cretalive.gr



ΠΗΓΗ