ΣΕΦΕΑΑ: 

Ακόμη και “κομμός” αρχαίας τραγωδίας θα εμπνεόταν από το οικογενειακό δράμα με το οποίο η μοίρα χτύπησε το σπίτι και την οικογένειά των δύο νέων Συναδέλφων που μέχρι χθες κοσμούσαν με την παρουσία τους την Αστυνομία και την κοινωνία.

Μόνο θύματα γέννησε η μαύρη ώρα , η κακιά στιγμή, που χέρι αδελφού αφαίρεσε από λάθος τη ζωή αδελφού. Θύμα ο αδικοχαμένος Συνάδελφος, θύμα και ο αδελφός που θα αναγκαστεί να αποχωριστεί έτσι άδικα κι αναπάντεχα τον αδερφό του , τραγικά θύματα η μάνα κι ο πατέρας που αναγκάζονται σαν άνθρωποι να σηκώσουν υπεράνθρωπο πόνο.

Το οικογενειακό δράμα δεν επιτρέπει πολλά και εύκολα λόγια, επιβάλλει όμως την ευχή και την προσευχή όλων μας να αναπαυθεί η ψυχή του άτυχου συναδέλφου μας και να χαρίσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο στην υπόλοιπη οικογένεια να καταφέρει να ζει με το άγος και την απουσία του αγαπημένου τους προσώπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον άτυχο Συνάδελφο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ Β. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.ΠΗΓΗ