Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.

Συγκεκριμένα συνέλαβαν την 16/11/2020 το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου,  τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαπούς  (άντρα και γυναίκα) και μία αλλοδαπή κατηγορούμενους για κλοπή.

  Ειδικότερα,  την 16/11/2020 το πρωί, οι ανωτέρω αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, ηλεκτρικές συσκευές και οικιακά σκεύη, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη.

  Σε έλεγχο που ακολούθησε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (μηχανή αυτοκινήτου, μπαλαντέζα και μετρητής νερού) τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει από αποθηκευτικό χώρο του ίδιου ημεδαπού.

Αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον παθόντα.

  Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους μας του Α.Τ. Κισάμου,  οι οποίοι με τις συνεχόμενες επιτυχίες τους  δείχνουν πως   κάτι καλό γίνεται δυτικά!

                                               

                                                  Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787



ΠΗΓΗ