Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, συνεχίζει να υποστηρίζει και να αγωνίζεται για την διασφάλιση των μελών της και ιδιαίτερα εν μέσω δύσκολων περιόδων, όπως αυτή  που διανύουμε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19, εκτιμώντας το δύσκολο και επικίνδυνο έργο που έχει ανατεθεί στο αστυνομικό προσωπικό.

Μετά από συναντήσεις μας με τον Όμιλο ΙΑΣΩ εξασφαλίστηκε για τα μέλη της Ένωσης μας, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους, προσφορά για την διενέργεια εξέτασης SARS COV – 2 (PCR) στη τιμή των σαράντα πέντε (45€) ευρώ, αντί της αρχικής τιμής των εκατόν δεκαπέντε (115€) ευρώ. Στην Κλινική ¨ΙΑΣΩ¨ η λήψη δειγμάτων πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος βρίσκεται εκτός της κλινικής, και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά το ωράριο 08:00-20:00. Τα αποτελέσματα των δειγμάτων δίνονται εντός 24ώρου, ανάλογα με την ώρα παραλαβής του δείγματος από το εργαστήριο. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να προβεί στην διενέργεια της παραπάνω εξέτασης, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ένωσης μας στο τηλέφωνο 210-6856646, προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής της εξέτασης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την προσφορά του στην Ένωση μας, καθώς καταδεικνύεται ότι ανιδιοτελώς:

  • αναγνωρίζετε και επιβραβεύετε εμπράκτως το έργο της ΕΛ.ΑΣ.
  • συντελείτε στην αναζωπύρωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ Πολιτών – Αστυνομίας αλλά και της ευεργεσίας προς την πατρίδα, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.ΠΗΓΗ