Εχοντας έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα ενός λίτρου, το Fiat Panda εφοδιάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα μίζας / γεννήτριας BSG, που ναι μεν έχει χαμηλή απόδοση, 70 ίππους, εντούτοις καταφέρνει να έχει και πολύ χαμηλή κατανάλωση, στα 4,8 λίτρα στα 100 χλμ., και εξίσου χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Με μόλις 109 γρ./χλμ., όχι μόνο απαλλάσσεται των τελών κυκλοφορίας, αλλά μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα και εντός του Δακτυλίου της Αθήνας.

Το Panda, το μικρό αυτοκίνητο πόλης της Fiat, ανέκαθεν με τις διαφορετικές του εκδόσεις προσέφερε ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όντας ένα αυτοκίνητο με τετραγωνισμένες διαστάσεις και αρκετούς χώρους.

Το Panda, με το αποδοτικό υβριδικό σύστημα HyFly, προσφέρεται με αναβαθμισμένα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ενώ διατίθεται και σε έκδοση RED, μέσω της οποίας η FIAT υποστηρίζει τις δράσεις του ομώνυμου οργανισμού που ίδρυσε ο Ιρλανδός μουσικός Bono και έχει σαν στόχο την καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η έκδοση αυτή, διακρίνεται για εξοπλισμό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, και αντιβακτηριδιακή επένδυση στα σημεία της καμπίνας που έρχονται σε συχνή επαφή οι επιβάτες και ο οδηγός, όπως το τιμόνι, οι χειρολαβές και ο επιλογέας των ταχυτήτων.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 12.900 ευρώ και η αγορά συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας.





ΠΗΓΗ