Στις 7 Απριλίου η smart θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο, κάτω από τη νέα επωνυμία που χαρακτηρίζεται με το σύμβολο «#», υποδηλώνοντας τις τάσεις στην ψηφιακή εποχή.

Με την ανανέωση της επωνυμίας, των προϊόντων και του επιχειρηματικού της μοντέλου, η smart έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, από το 1997 που αποκαλύφθηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Ως μάρκα υψηλής τεχνολογίας αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της με τη νέα γενιά οχημάτων της, τα οποία θα φέρουν και από έναν αριθμό μετά το «#».

Ως το πρώτο μοντέλο παραγωγής στην οικογένεια, το ολοκαίνουργιο smart #1 ολοκλήρωσε πρόσφατα μια σειρά αεροδυναμικών και χειμερινών δοκιμών (-40 ℃), με αποτέλεσμα να είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2022.

Σχεδιασμένο από τη Mercedes-Benz, στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Μηχανικής Αυτοκινήτων της Κίνας στο Chongqing, που διαθέτει το πιο προηγμένο κέντρο δοκιμών αεροδυναμικής αυτοκινήτων της χώρας και ένα από τα κορυφαία στον κόσμο, το smart #1 μέτρησε απόδοση με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,29, ένα κορυφαίο της κατηγορίας των SUV, διότι εκεί τοποθετείται.

Στην αεροδυναμική συμβάλλουν οι κρυφές χειρολαβές των θυρών, το εξαιρετικά αποτελεσματικό πακέτο αεροδυναμικής, καθώς και το AGS (Active Grille Shutter) που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Η αντίσταση του ανέμου και ο θόρυβος έχουν βελτιστοποιηθεί σημαντικά, συμβάλλοντας σε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, άνεση και αυτονομία οδήγησης.

Επίσης, το προηγμένο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας της μπαταρίας διατηρεί τη βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας για την μπαταρία. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να προκαθορίσουν το πρόγραμμα οδήγησης μέσω της smart APP ή του πίνακα ελέγχου του smart #1, προκειμένου να προθερμανθεί αυτόματα η μπαταρία και να διασφαλιστεί η βελτιστοποιημένη απόδοση φόρτισης και εξόδου.

Το smart #1, με ένα ισχυρό σύστημα ESP που υποστηρίζεται από τη Bosch και το πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, συνδυάζει οδηγική άνεση, σταθερότητα χειρισμού, επιτάχυνση και επιδόσεις πέδησης, παρέχοντας έτσι οδηγική ασφάλεια και ευχαρίστηση, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Απομένει να το δούμε, λοιπόν.





ΠΗΓΗ