Την έχουμε ξεχάσει την SsangYong στην Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπευόταν στη χώρα μας από την Chevellas. Το Korando έδωσε ένα ξεχωριστό στίγμα στα SUV και το Rexton στα μεγαλύτερα αμαξώματα.

Η SsangYong, ένας κορυφαίος κατασκευαστής SUV αμαξωμάτων, από την Κορέα, επανέρχεται δυναμικά με το ολοκαίνουργιο J100, το οποίο, τελικά, θα ονομάζεται Torres.

Είναι το πρώτο μοντέλο που αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας «Powered by Toughness», διατηρώντας παράλληλα τα διακριτικά και αυθεντικά χαρακτηριστικά SUV της SsangYong.

Το όνομα «Torres» εμπνεύστηκε από την εντυπωσιακή θέα του Εθνικού Πάρκου Torres del Paine στην Παταγονία. Το πάρκο χαρακτηρίστηκε ως «Παγκόσμιο Απόθεμα Βιόσφαιρας» από την UNESCO το 1978 και είναι γνωστό για τα υπέροχα βουνά, τους παγετώνες, τις λίμνες και τα ποτάμια του.

Από τις πρώτες εικόνες του εξωτερικού του αυτοκινήτου, διαπιστώνουμε ένα μυώδες αλλά και σύγχρονο στυλ. Το μπροστινό μέρος του Torres διαθέτει κάθετη μάσκα σε στυλ ψυγείου, που δίνει την αίσθηση μιας σκληρής και στιβαρής εμφάνισης, ενώ η πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών συνεχίζει αυτό το θέμα με μια κλασική εμφάνιση εκτός δρόμου, δίνοντας έμφαση στην ελευθερία εξερεύνησης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι με το Torres καλύπτει το κενό μεταξύ ημιμεσαίων SUV όπως το Korando και μεγάλων SUV όπως το Rexton. Αυτή η κίνηση θα δημιουργήσει ένα επιπλέον τμήμα στην αγορά και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για την εταιρεία, ειδικά καθώς αναπτύσσει νέα μοντέλα.

Το Torres θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση U100, να παρουσιάζεται στα τέλη του 2023.





ΠΗΓΗ