Ενδεικτικό του κλίματος ότι το 2022 –παρά την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία- θα είναι μια δυναμική χρονιά, τουριστικά, για την Ελλάδα, είναι το γεγονός ότι οι ξενοδόχοι ετοιμάζονται να ανοίξουν τις μονάδες τους νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Μάλιστα, η κορυφαία πρόταση φιλοξενίας της Μεσσηνίας, η Costa Navarino, ήδη από τις 20 Φεβρουαρίου άνοιξε το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, και στις 24 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα λειτουργήσει και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes. Παράλληλα, το καλοκαίρι, η Costa Navarino θα ανοίξει το νέο W Costa Navarino, το πρώτο W στην Ελλάδα, στο Navarino Waterfront, με 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου.

Στα δύο πρώτα, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με την ψυχαγωγία, και να έχουν πρόσβαση σε εμπειρίες άθλησης, ευεξίας και διασκέδασης, θα εξασκηθούν μέσω των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων του πρώτου Mouratoglou Tennis Center στην Ευρώπη και θα μπορούν να εξερευνήσουν το καταπράσινο μεσσηνιακό τοπίο, με εκδρομές, πεζοπορίες, ποδηλασία και άλλα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Outdoors.

Επίσης, θα λειτουργεί το Anazoe Spa με signature θεραπείες για αναζωογόνηση και το Division 16, με παιχνίδια VR, bowling, escape room και καραόκε αλλά και δυνατή μουσική και mocktails.

Εξάλλου, θα προσφέρονται και μαθήματα μαγειρικής με τοπικές συνταγές και οι γευσιγνωσίες ελαιόλαδου. Ειδικά για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας υπάρχουν θεματικές δραστηριότητες, βασισμένες στα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής: προετοιμασία για τα παραδοσιακά λαλάγγια και τις λαγάνες, συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού, πέταγμα χαρταετού για μικρούς και μεγάλους.





ΠΗΓΗ