Τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη και τον δημοσιογράφο των Νέων, Γιώργο Παπαχρήστο βάζει στο στόχαστρό του με τρεις διαφορετικές αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο Νίκος Καρανίκας.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα (ο οποίος άλλωστε τον είχε ως σύμβουλο την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός) με αφορμή την υπόθεση ενοικίασης σπιτιού στα Λεγραινά.

Ο κ. Καρανίκας αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση:  «Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα, είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφίας & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα. Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της. Το καταλάβαμε, σας είδαμε».

Ακολούθως με δεύτερη ανάρτησή του αναφέρεται τόσο στον εκδότη, όσο και στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο: «#Παπαχρήστος #Κουρτάκης. Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι  ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς & των εγκλημάτων. Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος».

Θα ακολουθήσει και μια τρίτη ανάρτηση που αφορά αποκλειστικά τον πολιτικό συντάκτη των Νέων, για τον οποίο σχολίασε ότι μεταξύ των ικανοτήτων του είναι «το ψέμα, η εκτέλεση χαρακτήρων, το μπούλινγκ και το γλείψιμο του Μητσοτάκη».

Απαντώντας ο κ. Παπαχρήστος επισημαίνει επίσης μέσω Twitter, ότι ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε απόσπασμα από το εξώδικο που του επέδωσε ο κ. Τσίπρας και το παρουσίασε ως «δήλωση μετάνοιας» του δημοσιογράφου. «Ο @NKaranikas, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης… μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως… «δήλωση μετανοίας»!!! Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δήλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..», έγραψε με νόημα.





ΠΗΓΗ