Σε φαντάροι έχουν μετατραπεί οι παίκτες του «Big Brother» εξαιτίας της νέας δοκιμασίας που τους ανέθεσε ο Μεγάλος Αδερφός και η οποία μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση του Θέμη Κανέλλου.

Οι συγκάτοικοι, σε αυτήν την ιδιαίτερη δοκιμασία πρέπει να ανταπεξέλθουν σε στρατιωτικές συνθήκες διαβίωσης στην οποία μάλιστα περιλαμβάνονται και οι σκοπιές.

Στο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, όπως θα δείτε και στο απόσπασμα το οποίο εξασφάλισε το newsbeast.gr, Δημήτρης Κεχαγιάς και Ζακ Ιωαννίδης βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού καθώς έχουν αναλάβει τη βραδινή σκοπιά.

Δημήτρης Κεχαγιάς και Ζακ Ιωαννίδης καθισμένοι σε καρέκλες άρχισαν να τραγουδάνε ώστε να περάσει πιο εύκολα και διασκεδαστικά η βάρδια τους αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν και φωνητικές ικανότητες.

Στο Big Brother πήγαν… στρατό και ο Θέμης έπαθε «πολιτισμικό σοκ»

Μία νέα δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του Big Brother αυτή την εβδομάδα, μόνο που αυτή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Ο «Μεγάλος αδελφός», λοιπόν, σκέφτηκε να στείλει στους παίκτες στο… στρατό και να κάνουν μέσα στο σπίτι όσα κάνουν και οι φαντάροι.

Όλοι πρέπει να φορέσουν χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρούν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία, ενώ ως «λοχαγό» ο Big Brother όρισε τη Σοφία Δανέζη. Ωστόσο, τη νέα αποστολή ο Θέμης Κανέλλος δεν την είδε με καλό μάτι.

Ο νεαρός παίκτης από την αρχή δυσκολεύτηκε, λέγοντας πως η ένδυση και οι αρβύλες είναι για εκείνον ένα… πολιτιστικό σοκ. «Δεν το πιστεύω αυτό. Για εμένα είναι πολιτιστικό σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια θέλησε να βάλει τη δική του πινελιά στο στρατιωτικό ντύσιμο, αλλά στην παρατήρηση της Σοφίας πως πρέπει να είναι ντυμένος όπως ακριβώς ένας φαντάρος, εκείνος δεν άντεξε. Όπως δεν αντέχει και ο τρόπος που θα πρέπει να στρώνει το κρεβάτι του.

Έτσι, πήγε στο δωμάτιο να ρωτήσει τον «Μεγάλο αδελφό» και όταν είπε ότι πρέπει να τηρήσει με πειθαρχεία τις οδηγίες, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

ΠΗΓΗ