Παρελθόν αποτελεί από το GNTM 3 η Ξένια Μοτσκαλίδου, η παίκτρια που μπήκε για δεύτερη φορά στο σπίτι, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει. Έξι παίκτες έχουν παραμείνει στο ριάλιτι μόδας και διεκδικούν 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite.

Οι διαδικασίες πριν τον τελικό δυσκολεύουν και στο χθεσινό επεισόδιο η μαγευτική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφιση με αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών ήταν εμπνευσμένη από το «Mad Max» και τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάραν σαν μέλη μιας συμμορίας της ερήμου. Ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» σε κάθε κλικ είχε πλαισιωνόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Οι τέσσερις κριτές είδαν τις τελικές φωτογραφίες. Στην τριάδα αποχώρησης βρέθηκε η Μαριαγάπη, ο Αντρέας και η Ξένια με την τελευταία να ενθουσιάζει λιγότερο με το τελικό κλικ και να αποχωρεί.

«Αυτή τη φορά νιώθω πολύ καλύτερα, ήθελα να φτάσω έστω ημιτελικό. Στενοχωριέμαι που φεύγω τώρα, δεν παύει να έχω πάρει τόσες εμπειρίες. Ήθελα από την αρχή να εκπροσωπήσω το light plus, το body positivity, κλείνει μία πόρτα ανοίγουν άλλες τόσες. Αυτή τη φορά νιώθω γεμάτη, χαρούμενη» είπε η Ξένια μετά την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά.





ΠΗΓΗ